Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ

Σύμφωνα με το flashnews, ο αξιωματικός επιβιβάστηκε σε ταξί από πιάτσα στα «Νέα Καταστήματα» με προορισμό το λιμάνι της Σούδας. Στη Λ...




Σύμφωνα με το flashnews, ο αξιωματικός επιβιβάστηκε σε ταξί από πιάτσα στα «Νέα Καταστήματα» με προορισμό το λιμάνι της Σούδας.
Στη Λεωφόρο της Σούδας ο αξιωματικός έβγαλε το σακάκι του, το άφησε στο πίσω κάθισμα και στη συνέχεια έκανε ένα «ρεσάλτο» προς τα μπροστινά καθίσματα, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό του οδηγού και προσπάθησε να τον πνίξει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.




Ο οδηγός, ο οποίος δεν μπορούσε να ανασάνει, δεν ακινητοποίησε το όχημα, προσπαθώντας να βρει βοήθεια από διερχόμενο όχημα. Από το αντίθετο ρεύμα διερχόταν ένα άλλο ταξί και ο οδηγός αναβόσβησε τα φώτα του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Τότε έγινε αντιληπτός με τον οδηγό του άλλου ταξί να κατεβαίνει και να απομακρύνει τον αξιωματικό.

Οι οδηγοί κάλεσαν την αστυνομία με δράστη και θύμα να οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Ο οδηγός αποχώρησε από το τμήμα με τον αξιωματικό να μένει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο flashnews ο πρόεδρος του Ραδιοταξί «Ερμής» Αντώνης Παπαδάκης, την επόμενη μέρα ο οδηγός που δέχτηκε επίθεση δέχτηκε τηλεφώνημα από τις δικαστικές αρχές και του ζητήθηκε να αναφέρει το κόστος της διαδρομής και της μπλούζας που φορούσε -η οποία σκίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης - ώστε να αποζημιωθεί.

Ο κ. Παπαδάκης, επεσήμανε πως το περιστατικό αυτό, είναι το δεύτερο μέσα σε ένα χρόνο, καθώς πέρυσι, πάλι νατοϊκός υπάλληλος επιτέθηκε σε οδηγό, τον απομάκρυνε από το ταξί του και στη συνέχεια οδηγώντας το, βρέθηκε μέσα σε ένα χαντάκι στο δρόμο της Αγιάς, με το αυτοκίνητο να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Μέχρι και σήμερα, η δίκη για την υπόθεση δεν έχει γίνει.

Πηγή: reader.gr