Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ... ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ... ΡΑΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ... ΒΙΝΤΕΟ

Οργή, θρήνος και αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια και τους φίλους της αδικοχαμένης κοπέλας Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την ά...





Οργή, θρήνος και αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια και τους φίλους της αδικοχαμένης κοπέλας
Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την άγρια δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ήταν 18 Οκτωβρίου όταν η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη έπεφτε νεκρή από τις 14 θανάσιμες μαχαιριές που της κατάφερε τοξικομανής στην προσπάθειά του να την κλέψει.






Σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης Δώρας. Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκαν στο Β’ Νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη της. Πρόσωπα σκυμμένα και χείλη βουβά… τι να πεις άλλωστε σε αυτή τη χαροκαμένη μάνα; Πώς να παρηγορήσεις την αδερφή της; Πώς να ηρεμήσεις τον πατέρα της, που για μια ακόμη φορά απειλούσε τον δολοφόνο ότι θα τον σκοτώσει με τα ίδια του χέρια;
Η μητέρα της δεν άντεξε και βγαίνοντας από την εκκλησία κατέρρευσε.


Οργισμένος ο πατέρας της είπε: «Το αίμα του παιδιού μου που πήγε ποτάμι μέσα στο νεκροταφείο θα το πληρώσει μέχρι τελευταία σταγόνα».
Συγκλονίζει η αδερφή της Δώρα που δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία της ίδιας με τη Δώρα από τότε που ήταν παιδάκια, γράφοντας: Αγγελούδι μου, μου λείπεις…»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



newsbomb.gr