Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ! ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ - ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!

Το βίαιο επεισόδιο συνέβη στην περιοχή Άγιος Μανόλης, στην περιοχή Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου, που συναντήθηκαν δυο κτηνοτρόφοι ...




Το βίαιο επεισόδιο συνέβη στην περιοχή Άγιος Μανόλης, στην περιοχή Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου, που συναντήθηκαν δυο κτηνοτρόφοι των αντίπαλων οικογενειών μαζί με τους γιους τους, που άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται σε υψηλούς τόνους ως καταπατητές




Βγήκαν πάλι οι «κατσούνες» στην περιοχή Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου, λόγω ενός χωραφιού που διεκδικείται από δυο οικογένειες κτηνοτρόφων, με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 55χρονος.


Το νέο βίαιο επεισόδιο συνέβη στην περιοχή Άγιος Μανόλης, όπου συναντήθηκαν δυο κτηνοτρόφοι των αντίπαλων οικογενειών μαζί με τους γιους τους, που άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται σε υψηλούς τόνους ως καταπατητές. Τις φωνές και τις βρισιές ακολούθησε συμπλοκή, κατά την διάρκεια της οποίας ένας από τους δυο κτηνοτρόφους χτύπησε τον άλλο με μια «κατσούνα».

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ ο γιος του τραυματία που είχε πέσει αιμόφυρτος σε δύσβατη περιοχή ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τον 55χρονο, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ελαφρά τραύματα τα οποία δεν εμπνέουν ανησυχία.