Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΡΛΩΤΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τον εμπρησμό σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στην κα...




Τον εμπρησμό σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.


Συγκεκριμένα, στην καταγγελία αναφέρεται ότι:




"Οι άνανδρες επιθέσεις εναντίον συναδέλφων μας και των περιουσιακών τους στοιχείων συνεχίζονται. Σήμερα 9/11/2017, στις 3 τα ξημερώματα κάποιοι επιεικώς ανόητοι, οδηγούμενοι από το τυφλό μίσος τους, πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της συναδέλφου Σ.Κ. που εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Πρόκειται περί μιας έντιμης και άρτιας επαγγελματικά υπαλλήλου που δεν έχει δώσει ποτέ και κανένα δικαίωμα.

Καταδικάζουμε λοιπόν τους φυσικούς αυτουργούς της ενέργειας αυτής, καθώς και όλους όσους με δημόσιες τοποθετήσεις τους ή θέσεις τους σχετικά με τον χώρο εργασίας μας είναι προφανές ότι λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης να πάρει άμεσα και δημόσια θέση και απαιτούμε να πάρει επιτέλους μέτρα για την προστασία των συναδέλφων μας, γιατί είναι καιρός τώρα που νοιώθουμε τελείως μόνοι στον δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την ασφάλεια των φυλακών και την εξασφάλιση του μεροκάματου – τρομοκάματού μας.

Στηρίζουμε την συναδέλφισσά μας και την οικογένειά της και μαζί τους δηλώνουμε ότι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις, πέρα από τον δικαιολογημένο φόβο, σε καμία περίπτωση δεν θα μας οδηγήσουν σε επιλογές που θα μας αναγκάσουν να παρεκκλίνουμε από το υπηρεσιακό και ηθικό μας καθήκον".

www.enikos.gr