Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ»... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Αμέσως μετά την επίθεση κουκουλοφόρων με πυροβολισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη ο σκοπός που βρισκόταν ακριβώς έξω από τα γραφεία του ...

ÁÈÇÍÁ - ÐÕÑÏÂÏËÉÓÌÏÉ ÓÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)




Αμέσως μετά την επίθεση κουκουλοφόρων με πυροβολισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη ο σκοπός που βρισκόταν ακριβώς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία φέρεται να είπε: «Μία σφαίρα πέρασε δίπλα από το αυτί μου».




Ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε: «Είδα ένα άτομο στη συμβολή της Διδότου με την Ζωοδόχου Πηγής. Είδα τρεις λάμψεις. Μία σφαίρα πέρασε δίπλα από το αυτί μου».

Ο τρόπος δράσης κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν, σε πρώτη φάση, ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Μία ομάδα που χτύπησε άλλες δύο φορές τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Στις 10 Ιανουαρίου του 2017, «γάζωσαν» με καλάσνικοφ την κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ενώ στις 25 Μαΐου του 2014, παραμονή των ευρωεκλογών, πυροβόλησαν πάλι με καλάσνικοφ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, στόχος δεν ήταν οι αστυνομικοί, αλλά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στην προκήρυξη που είχαν στείλει.