Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ» ΣΚΑΕΙ ΑΓΩΓΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ!

«Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να...






«Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.





«Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», συμπληρώνει και συνεχίζει ο κ. Θεοδωράκης:

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».

To tweet του υπουργού Αμυνας που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη: