Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς του 45χρονου και των δύο ανήλικων παιδιών του που βρήκαν τραγικό θάνατο...

Νέα Σμύρνη - Φρίκη: Τα παιδιά προσπαθούσαν να σωθούν κι ο πατέρας τα παρακολουθούσε να αργοπεθαίνουν




Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς του 45χρονου και των δύο ανήλικων παιδιών του που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατος του πατέρα και των δύο αδικοχαμένων παιδιών προήλθε από εισπνοή αιθάλης. Πέθαναν δηλαδή, από τον καπνό που εισέπνευσαν.




Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική εξέταση, το σώμα του 45χρονου ήταν ολόκληρο μαυρισμένο, ενώ στα δύο παιδιά, τα οποία εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα, ήταν μαυρισμένες μόνο οι παλάμες τους, κάτι που μαρτυρά πως προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα και να φύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την ίδια στιγμή, στην έκθεση της Πυροσβεστικής αναφέρεται πως δίπλα από τα ρούχα που έβαλε φωτιά ο 45χρονος βρέθηκε ένας αναπτήρας.

Τα παιδιά προσπαθούσαν να σωθούν κι ο πατέρας τα παρακολουθούσε να αργοπεθαίνουν

Όπως διαπίστωσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, τα δύο ανήλικα αγόρια ξύπνησαν και φαίνεται ότι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Ο 45χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε καταφύγει στο χολ του διαμερίσματος, παρακολουθώντας τα δύο αγγελούδια να βρίσκουν βασανιστικό θάνατο μέσα στη θανάσιμη παγίδα που είχε στήσει, κλειδώνοντας τις πόρτες του σπιτιού.
«Ήταν κτήνος» υποστηρίζει φίλη της τραγικής μητέρας

Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας φίλη της μητέρας, η οποία όπως αποκάλυψε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση.

«Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένα τέρας – ένας κτήνος. Το γνωρίζαμε από πάντα, αλλά κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα σκότωνε τα δύο τα αγόρια. Η τραγική μητέρα και σύζυγος του 45χρονου είχε περάσει πολλά. Τόσα πολλά που δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Το σώμα της και ειδικά τα μπράτσα της ήταν πάντα μελανιασμένα από το ξύλο που της έριχνε το κτήνος. Όταν τη ρωτούσα πώς το έπαθε, μου έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα. Ότι χτύπησε κατά λάθος σε κάποιο έπιπλο.


newsbomb.gr/