Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΥΤΟΝ...»... ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ...

«Με χτυπήσανε οι Αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα κα...






«Με χτυπήσανε οι Αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία.




Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν (σ.σ. η Αστυνομία) σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι. Τον κρατούσαν να μην τον χτυπήσουμε, να μην βγάλει αίμα.

 Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου.. Φύλαγαν ποιον; Τον δολοφόνο του παιδιού μου… Αφησαν αυτόν, άφησαν τον Κουφοντίνα… Ελεος», μίλησε έξω φωνή η Γεωργία Ανδριέλου, προς τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν από το πρωί χθές στα Δικαστήρια.. και όλοι έδειξαν κατανόηση στον πόνο της μάνας της δολοφονημένης 32άχρονης Εφοριακού.