Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ... «ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ» ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ...

«Η κίνησή σας είναι για μένα έμπνευση και δύναμη... για να αντιμετωπίσω αυτά που έπονται», έγραψε σε μήνυμά του μέσω διαδικτύου ο 29χρον...

«Είστε έμπνευση και δύναμη...» έγραψε ο Γιαγτζόγλου στους αναρχικούς που έστησαν ενέδρα κατά τη μεταγωγή του




«Η κίνησή σας είναι για μένα έμπνευση και δύναμη... για να αντιμετωπίσω αυτά που έπονται», έγραψε σε μήνυμά του μέσω διαδικτύου ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος κρατείται για την αποστολή των τρομο-δεμάτων στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, αλλά και στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, με στόχο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.




Ο 29χρονος έστειλε «αγωνιστικούς χαιρετισμούς» στους αναρχικούς που έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν στα περιπολικά της αστυνομίας κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια.

Ολόκληρο το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου


«Με το πάθος για ελευθερία να κατακλύζει την ύπαρξή μου, απευθύνω εγκάρδιο αγωνιστικό χαιρετισμό στους συντρόφους που επιτέθηκαν στα συνοδευτικά οχήματα (τζιπάκι ΕΚΑΜ, περιπολικό ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ) της μεταγωγής μου στα δικαστήρια το πρωί της Παρασκευής 3/11/2017. Η κίνηση σας, σύντροφοι, είναι για μένα έμπνευση και δύναμη, αυτές τις δύσκολες ώρες, για να αντιμετωπίσω αυτά που έπονται. Να είστε καλά! Καλή αντάμωση και να θυμάστε πως…..η αναρχία θα ζήσει.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Κρατητήρια 12ου ορόφου ΓΑΔΑ

Αναρχικός αιχμάλωτος πολέμου
Γιαγτζόγλου Κωνσταντίνος»