Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ... ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ... ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ....

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρά φαινόμενα θα σαρώσει σε λίγες ώρες τη χώρα – Πού και πότε θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και...

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχεται σε λίγες ώρες μεγάλη κακοκαιρία – Πού θα «χτυπήσει»




Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρά φαινόμενα θα σαρώσει σε λίγες ώρες τη χώρα – Πού και πότε θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει.




Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής (26/11/2017). Το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα: οι περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία:

Την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου
Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία.
Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, ενώ μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
newsbomb.gr