Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ» ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑ - ΑΝΡΕΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΗΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

"Νουθετούμε το παιδί που με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας ύψωσε την Ελληνική σημαία. Δεν το αποβάλλουμε, δεν το περιθω...





"Νουθετούμε το παιδί που με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας ύψωσε την Ελληνική σημαία. Δεν το αποβάλλουμε, δεν το περιθωριοποιούμε, δεν του δείχνουμε καμία πόρτα εξόδου."




Με την γλώσσα της λογικής, ο παπα - Ανδρέας Κεφαλογιάννης, σχολιάζει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο του Ηρακλείου και το οποίο αποκάλυψε το Flashnews.gr, με την αποβολή μαθητή που ανέβηκε σε κολώνα φωτισμού για να αναρτήσει την ελληνική σημαία παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, επειδή στο σχολείο δεν υπήρχε σημαία.

Διαβάστε τι γράφει ο ιερέας των Ανωγείων:

"Η αξιοπρέπεια το θάρρος και η αγάπη για τη σημαία , ενίοτε οδηγεί σε πράξεις, με τις οποίες ίσως ορισμένοι να μη συμφωνούν.
Αποδεκτή σε μεγάλο βαθμό η αντίδραση των καθηγητών εάν αυτή φυσικά αφορούσε το άγχος και την ανησυχία που δημιουργήθηκε για την περίπτωση ατυχήματος.
Η επιβολή ποινής αποβολής όμως με βρίσκει αντίθετο μιας και στην ορθόδοξη πίστη μας στα κατηχητικά στις ενορίες μας και στην αγκαλιά κάθε υγιούς οικογένειας, αυτό που πρωταγωνιστεί ,φέρει τον τίτλο ΝΟΥΘΕΣΙΑ.
Νουθετούμε το παιδί που με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας ύψωσε την Ελληνική σημαία.
Δεν το αποβάλλουμε, δεν το περιθωριοποιούμε, δεν του δείχνουμε καμία πόρτα εξόδου.
Επιβραβεύουμε κάθε έπαρση που αφορά στη σημαία μας, στη πίστη μας, στα σχολεία και στην οικογένεια μας.
Ο θεός μαζί σου παιδί μου.
Και στο μέλλον κάθε κίνηση σου να είναι προσεκτική με στόχο την ασφάλεια και την υγεία σου.

παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης"



flashnews