Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Διακρίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί που δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση - Δύο άνδρες τρέχουν προς την ίδια κ...




Διακρίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί που δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση - Δύο άνδρες τρέχουν προς την ίδια κατεύθυνση - Τι εκτιμούν οι Αρχές

Τις στιγμές που ακολούθησαν το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο κέντρο του Παγκρατίου το βράδυ του Σαββάτου κατέγραψε καρέ-καρέ ένα βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.





Το βίντεο, το οποίο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δείχνει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί που δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση.

Τα πλάνα καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Ευτυχίδου και δείχνει το σκούρο όχημα να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδηγός έχει δεχθεί σφαίρα στο στήθος, ενώ ο συνοδηγός στο πόδι.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, διακρίνονται δύο άνδρες να τρέχουν προς την κατεύθυνση την οποία ακολούθησε το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για δύο εκ των τεσσάρων δραστών.

Πρώτα εμφανίζεται ένας άνδρας που τρέχει στον δρόμο και φοράει τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ στη συνέχεια ένας δεύτερος που τρέχει πάνω στο πεζοδρόμιο, φορώντας μαύρο αθλητικό παντελόνι και μπουφάν με κουκούλα.


Σκηνές Φαρ Ουέστ με δύο τραυματίες


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, λίγο μετά τις 21:35, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα μέσα σε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, ηλικίας και οι δύο περίπου 30 ετών. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι τους δύο τραυματίες πλησίασαν τέσσερα άτομα που άνοιξαν πυρ και στη συνέχεια διέφυγαν προς Άλσος Παγκρατίου.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο Αλβανός με τραύμα στο μηρό και ο Έλληνας στην πλάγια κοιλιακή χώρα.




Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή τους. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν αποφασίστηκε ο Έλληνας να μεταφερθεί στο ΚΑΤ προκειμένου να υπάρξει και νευροχειρουργική εκτίμηση καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στα κάτω άκρα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό κάνουν τους αστυνομικούς, σε πρώτη φάση, να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Σπύρου Μερκούρη και Ευτυχίδου, μερικές εκατοντάδες μέτρα, δηλαδή, πριν το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr είπε ότι ένας από τους δράστες φορούσε μια κόκκινη μπλούζα καθώς και ότι οι δύο άνδρες που δέχθηκαν τα πυρά φώναζαν «τα πόδια μου, τα πόδια μου».

Άλλοι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό είπαν ότι η επίθεση έγινε και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Άλλες, πάλι μαρτυρίες, αναφέρουν ότι λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες στον κόσμο της νύχτας.



protothema