Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΔΟΣΛΑBΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

Από τις 5 το πρωί χθές άρχισαν μαζικές συλλήψεις ατόμων τα οποία είχαν εμπλακεί στα γεγονότα της 27ηςΑπριλίου με την κατάλυση του ...






Από τις 5 το πρωί χθές άρχισαν μαζικές συλλήψεις ατόμων τα οποία είχαν εμπλακεί στα γεγονότα της 27ηςΑπριλίου με την κατάλυση του κοινοβουλίου στα Σκόπια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για 15 άτομα, ενώ αργότερα ο αριθμός των υπόπτων ανέβηκε στα 36 άτομα. Επιπρόσθετα ζητήθηκε και η ασυλία 6 βουλευτών του VMRO-DPMNE, οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι για τα αιματηρά γεγονότα του περασμένου Απριλίου.




Η Εισαγγελία ζήτησε επιπλέον τη σύλληψη του πρώην επικεφαλής του τμήματος ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας Ντίμιταρ Πέσεφ καθώς και του επικεφαλής του τμήματος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, Ντούσκο Λαζάροφ.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και καταστροφή της συνταγματικής τάξης. Η ελάχιστη ποινή φυλάκισης για τα αδικήματα αυτά είναι 10 έτη στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ άρχισαν διαδηλώσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – VMRO-DPMNE, το οποίο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Κατά των συλλήψεων έχει ταχθεί και ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, που δήλωσε ότι ο πατριωτισμός δεν είναι τρομοκρατία…

Οπαδοί και μέλη του VMRO- DPMNE είχαν αποκλείσει αργά χθές το βράδυ κεντρικές λεωφόρους προκαλώντας γενική αναστάτωση στην πόλη των Σκοπίων.
echedoros-a.gr