Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΟΥΡΓΕΛΟ, Κ@ΡΓΙ@ΛΗ... ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ» ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ..!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνική επιχείρηση της αστυνομίας για να φυγαδεύσουν τον άνδρα στα χέρια του οποίου μαρτύρησε η Δώρα Ζέμπερη... - Ο εξαγριωμένος όχλο...





Ξαφνική επιχείρηση της αστυνομίας για να φυγαδεύσουν τον άνδρα στα χέρια του οποίου μαρτύρησε η Δώρα Ζέμπερη... - Ο εξαγριωμένος όχλος παρέμενε στο σημείο και ξαφνικά παρατηρήθηκε κινητικότητα!




- Ουσιαστικά απομακρύνθηκε από το σημείο από την... πίσω πόρτα!
- Επίθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη στον δικηγόρο του τοξικομανή κατηγορουμένου!
- Πολίτες τον έβρισαν, τον χτύπησαν και του πετούσαν καφέδες ενώ προσπαθούσε να πάρει ταξί!
- Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα της, καταγγέλλει επίθεση από τους αστυνομικούς!





Η κατάσταση στην Ευελπίδων ήταν έκρυθμη από το πρωί! Τα αίματα άναψαν… αναρίθμητες φορές και αυτό συνέβη μία ακόμα λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 10.11.2017. Οι άνθρωποι που έχασαν τόσο ξαφνικά την Δώρα Ζέμπερη από την ζωή τους ήταν εξαγριωμένοι.

Περίμεναν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια και όταν οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 58χρονο δολοφόνο έγινε… της κακομοίρας! Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη από τις 12:00 το μεσημέρι είχε τελειώσει η κατάθεσή του, ωστόσο παρέμενε στο σημείο. Γιατί; Μα για να αποφευχθούν τα… χειρότερα.

Ο όχλος παρέμενε στο σημείο και γι’ αυτό και ο Μανώλης Σοροπίδης παρέμενε στο κτίριο. Οι Αρχές προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να γίνει η μεταγωγή του αναίμακτα (σ.σ. κυριολεκτικά) και αυτό τελικά συνέβη περίπου στις 17:30 το απόγευμα.


Έτσι απομάκρυναν τον φονιά από το σημείο

Ξαφνικά στο σημείο παρατηρήθηκε κινητικότητα! Οι αρχές έκαναν ουσιαστικά έναν… αντιπερισπασμό και η μεταγωγή έγινε από την «πίσω πόρτα». Φυσικά οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη κατάλαβαν τι συνέβαινε και έτρεχαν προς το σημείο όπου γίνονταν η μεταγωγή!

Δείτε την στιγμή που απομακρύνεται από το σημείο ο 58χρονος δράστης




Η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε από κάθε έλεγχο! Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού πήρε στο… κυνήγι τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 58χρονου κατηγορουμένου! Από κοντά και άλλοι πολίτες που τον έβριζαν και τον χτυπούσαν!


Ο δικηγόρος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε ένα ταξί για να φύγει και τότε έγινε η επίθεση! Άνοιξαν την πόρτα και συνέχιζαν να τον χτυπούν!

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες



Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη βρισκόταν εκτός εαυτού. «Θα τον ξεκάνω» φώναζε και στην συνέχεια έλεγε: «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»!

Αμέσως μετά δήλωσε για τους αστυνομικούς: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία. Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι!».