Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ... ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Το ενδιαφέρον της γειτονιάς της έσωσε τη ζωή. Ο λόγος για μια 90χρονη γυναίκα, που έπεσε στο πάτωμα του σπιτιού της και δεν μπορούσε ...





Το ενδιαφέρον της γειτονιάς της έσωσε τη ζωή. Ο λόγος για μια 90χρονη γυναίκα, που έπεσε στο πάτωμα του σπιτιού της και δεν μπορούσε να σηκωθεί...





Σωτήριο αποδείχτηκε το ενδιαφέρον των γειτόνων αλλά και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η 90χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο. Kαθώς τα τελευταία χρόνια μένει μόνη της, οι γείτονές της θορυβήθηκαν, αφού η ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο αλλά και το σπίτι ήταν κλειστό χωρίς να υπάρχει κάποια ανταπόκριση όταν χτυπούσαν επίμονα την πόρτα.

Εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, χθες, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως στο σπίτι, στην οδό Δεληγιάννη. Απαραίτητη κρίθηκε όμως και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, τον οποίο και χρησιμοποίησε προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της ηλικιωμένης γυναίκας.

Μόλις η πόρτα άνοιξε, οι γείτονες αλλά και οι άντρες της Π.Υ αντίκρυσαν την 90χρονη πεσμένη στο πάτωμα, ανήμπορη να σηκωθεί αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία της. Στο σημείο άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε για την παροχή πρώτων βοηθειών και ιατρικό έλεγχο, στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: ilialive.gr