Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» Οι Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς αντιμετώπισαν τις προηγούμενες μέρ...

Ελλάδα: Με Τοροσίδη και Μανωλά στα μπαράζ! (photo)





ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς αντιμετώπισαν τις προηγούμενες μέρες προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας μας.




Μεγαλύτερες πιθανότητες να προλάβει και τα δύο ματς με την Κροατία έχει ο αμυντικός της Ρόμα, ο οποίος μετά την θλάση που τον ταλαιπώρησε επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ιταλών και ήταν στην ενδεκάδα των «τζιαλορόσι» με την Τσέλσι για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης, που ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει μέρος στο πρώτο ματς με την Χρβάτσκα στο Ζάγκρεμπ. Την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Γιάννη Μανιάτη.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Πέτρου Μάνταλου, που υπέστη ρήξη χιαστών, αυτός είναι ο Δημήτρης Πέλκας του ΠΑΟΚ, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε φόρμα και έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον «Δικέφαλο» να βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου στην Super League.

Πέραν του αρχηγού της Ένωσης, εκτός «μάχης» με πρόβλημα τραυματισμού είναι και ο Τάσος Δώνης, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο του σε προπόνηση της Στουτγκάρδης, ενώ εκτός επιλογών έμεινε και πάλι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται οι: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.