Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ... ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΜ ΤΙΤΛΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!!!!

Ανακοινώθηκε ότι το τηλεοπτικό σήριαλ «Μακεδονία»(!!) θα είναι μια τυποποιημένη σαπουνόπερα που θα διανεμηθεί για τηλεθέαση σε όλο ...





Ανακοινώθηκε ότι το τηλεοπτικό σήριαλ «Μακεδονία»(!!) θα είναι μια τυποποιημένη σαπουνόπερα που θα διανεμηθεί για τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο.




Το σενάριο αναφέρεται σε έναν Αμερικανό που πηγαίνει στα Σκόπια, που τα αποκαλεί «Μακεδονία»

για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ, αλλά διάφορα άτομα από άλλες βαλκανικές εθνότητες έρχονται σε επαφή μαζί του προσπαθώντας να του μιλήσουν ή να τον επηρεάσουν στην ταινία του. Το τέλος είναι ευτυχές γιατί ερωτεύεται μια «Μακεντόνκα» και την παντρεύεται.

Η ‘Jadran Film’ είναι ένας από τους σημαντικότερους κινηματογραφικούς παραγωγικούς οίκους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει μια παράδοση αριστείας που περιελάμβανε αρκετές συμπαραγωγές με το Χόλιγουντ και άλλα δυτικά κέντρα κινηματογράφησης από την εποχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έτσι, αυτή η εκλαϊκευση της «Μακεδονίας», με υψηλή ποιότητα κινηματογραφικής παραγωγής θα επηρεάσει ένα ορισμένο αριθμό ανθρώπων στις χώρες που θα προβληθεί, διαδίδοντας ψέματα και στερεότυπα.

Η σειρά «Μακεδονία» συμφωνήθηκε να παιχθεί σε 9 χώρες και ολόκληρη η παραγωγή κοστίζει € 4.600.000.

echedoros-a.gr