Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ(!) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ποιο το περιστατικό στο Αγρίνιο με ληγμένα κοτόπουλα; Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής της παρά...




Ποιο το περιστατικό στο Αγρίνιο με ληγμένα κοτόπουλα;

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή Τώρα» Δημήτρης Τραπεζιώτης, με ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook.




Ο κ. Τραπεζιώτης θέτοντας σχετικό ερώτημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κ. Καλαντζή, ζητά να μάθει αν έγινε διανομή κοτόπουλων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στις 7 Νοεμβρίου με ημερομηνία λήξεως την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με το agriniopress.

Δείτε την ανάρτηση:

«Προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Καλαντζή: Από ορθογραφικό λάθος δεν πέθανε ποτέ κανείς. Από ληγμένα προϊόντα όμως, είναι σφόδρα πιθανό να έχουμε θύματα.

Ερώτηση: Έφτασαν στην παράταξή μας πληροφορίες – καταγγελίες, ότι το κοινωνικό παντοπωλείο διένειμε στους συμπολίτες μας ληγμένα νωπά κοτόπουλα.

Για του λόγου το αληθές δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες, από τις οποίες ευδιάκριτα προκύπτει η ημερομηνία λήξεως του προϊόντος.

Η διανομή έγινε στις 7 – 11 – 2017, δηλαδή 6 ημέρες μετά από την ημερομηνία λήξεως (1 – 11 – 2017). Τι έχετε να πείτε; Περιμένουμε την απάντησή σας.»