Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΜΑΜΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ... ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!

Ο υπηρετών στο Μαλαζγκίρτ του νομού Μους ιμάμης και πατέρας δύο παιδιών Α.Ι. (41) προφυλακίστηκε καθώς με τεστ DNA διαπιστώθηκε πως ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΜΑΜΗΣ





Ο υπηρετών στο Μαλαζγκίρτ του νομού Μους ιμάμης και πατέρας δύο παιδιών Α.Ι. (41) προφυλακίστηκε καθώς με τεστ DNA διαπιστώθηκε πως βίασε την 23 ετών ανιψιά του και μάλιστα την άφησε και έγκυο σε παιδί που γεννήθηκε αργότερα. Ο Α.Ι. δήλωσε πως ¨Την ώρα που κοιμόμουν μπήκε στο δωμάτιο μου, και χωρίς να το θέλω ήρθαμε σε επαφή. Στην πραγματικότητα εγώ την καταγγέλλω¨.




Στο Ερζερούμ στις 31/9 μια νέα γυναίκα πήγε στην εισαγγελία και κατήγγειλε πως ο θείος της την βίασε το 2016. Η γυναίκα είπε πως από τον βιασμό έμεινε έγκυος και ότι λόγω των απειλών δεν μπόρεσε να πει τίποτε σε κανέναν. Η γυναίκα ανέφερε πως στις 9/5/2017 μετέβη σε άλλη πόλη και γέννησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και πρόσθεσε:

……………

Την ώρα που έβλεπα τηλεόραση, μου έκλεισε το πρόσωπο με κουβέρτα και με βίασε. . Μετά μου είπε « Αυτά που έζησες δεν θα τα πεις σε κανέναν. Εάν τα πεις θα σε σκοτώσω , δεν θα σε αφήσω να ζήσεις. Άλλωστε κανείς δεν θα σε πιστέψει, καθώς εγώ είμαι ιμάμης όλοι εμένα θα πιστέψουν. Στο τέλος εσύ θα βγεις φταίχτρα». Εκείνη την στιγμή επειδή φοβόμουν πολύ δεν είπα τίποτε σε κανέναν. Όταν ερχόταν από το Μάλζγκιρτ στο Ερζερούμ και μέναμε μόνοι, μου έλεγε να μην πως τίποτε σε κανέναν, απειλώντας με. Λόγω των κινήσεων μου και της συναισθηματικής μου κατάστασης η οικογένεια μου άρχισε να ερευνά τον λόγο. Δεν άντεξα και τα είπα στην μητέρα μου και στην αδερφή μου. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί έμαθα πως ήμουν 6 μηνών έγκυος. Καθώς είχε περάσει το νόμιμο όριο δεν μπορούσα να κάνω έκτρωση. Γέννησα το Μάιο και το παιδί το άφησα στην Στέγη Παίδων Αγάπη. Καταγγέλλω τον θείο μου και ζητώ να έχει την πιο σκληρή τιμωρία

……………………

Ο Α.Ι. υποστήριξε πως υπήρχε σχέση με την ανιψιά του και είπε

¨Πήγα μόνος μου στο χωριό της μητέρας μου. Η σύζυγος μου δεν ήταν δίπλα μου. Το βράδυ πήγα σε ένα δωμάτιο για να κοιμηθώ. Την ώρα που κοιμόμουν αυτή ήρθε στο δωμάτιο μου. Χωρίς να το αντιληφθώ μου κατέβασε το φερμουάρ και χωρίς να το θέλω ήρθε σε επαφή μαζί μου. Καθώς κοιμόμουν δεν μπορώ να θυμηθώ πως συνέβη το περιστατικό .