Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟΝ «ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ»... ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ...!!!

Το νέο νομοσχέδιο που έφερε ο Καμμένος στη βουλή, με τις προϋποθέσεις που θέτει, καταστρέφει τα σχέδια ενός απο τους μακροβιότε...







Το νέο νομοσχέδιο που έφερε ο Καμμένος στη βουλή, με τις προϋποθέσεις που θέτει, καταστρέφει τα σχέδια ενός απο τους μακροβιότερους αξιωματικούς στο βαθμό του Ανώτατου. Ο «Βελζεβούλ», όπως είναι το παρατσούκλι του, στόχευε σε υψηλή θέση στο ΥΠΕΘΑ εκτός επιτελείου ΓΕΝ, η οποία και αποτελούσε τη μόνη ευκαιρία για να ξεφύγει απο τη δεινή θέση που έχει περιέλθει μετά τα πρόσφατα γεγονότα αλλά και αποκαλύψεις που σχετίζονται με παλιότερα περιστατικά.




Πρόσφατα, και δεύτερος στενός συνεργάτης του «Βελζεβούλ» οδηγήθηκε σιδεροδέσμιος στον εισαγγελέα. Μετά τον πρώτο, για τον οποίο καυχιόταν οτι ήταν «αστέρι» (και γιαυτό τον είχε μαζί του απο το 2007 εως και το 2013 μέχρι που τον μαζέψανε) και το δεύτερο «αστέρι» του για το οποίο διαλαλούσε οτι ήταν απο τους καλύτερους, πιάστηκε πρόσφατα σε μπλόκο της αστυνομίας με ποσότητα κοκαϊνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος σύνταξης του αστυνομικού ρεπορτάζ του Στόχου, σε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθη το «αστέρι» του «Βελζεβούλ». Η επιχείρηση παρακολούθησε ύποπτο αλβανικής καταγωγής με την κατηγορία της κατ΄επάγγελμα εμπορίας ναρκωτικών στην οποία οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν οτι ο άνδρας που συναλλάσσόταν με τον αλβανό ήταν στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα γεγονότα αυτά αλλά και άλλες πληροφορίες για παλιότερες υποθέσεις του «Βελζεβούλ» οδήγησαν την σημερινή ηγεσία του ΠΝ (η οποία πρέπει να παραδεχτούμε οτι αποτελεί παράδειγμα σε ζητήματα ηθικής και τιμιότητας παρότι ο Στόχος διαφωνεί κάθετα με τις ιδεολογικές της προσεγγίσεις!!!) να τον περιορίσει στα απολύτως απαραίτητα και να του αφαιρέσει προνόμια που διατηρούσε απο πολύ μικρότερους βαθμούς, όπως το να ορίζει με διάφορες παρεμβάσεις τις μεταθέσεις (και γιαυτό αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο) των κατωτέρων του αλλά και των υπαξιωματικών της ειδικότητάς του.

Μάλιστα η ηγεσία του ΠΝ έχει τόσο εξοργιστεί με αυτά τα γεγονότα που δεν του παραχώρησε ούτε το δικαίωμα να διατηρήσει τους άμεσα υφισταμένους αξιωματικούς του. Οι οποίοι ξηλώθηκαν κακήν - κακώς με αποτέλεσμα το επιτελείο του να διασκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και να του επιβληθεί μια ομάδα άμεμπτων και αμερόληπτων αξιωματικών για να τον «συντροφεύει».

Το πόσο έχει πληγωθεί ο εγωισμός του φαίνεται απο το γεγονός οτι, ένας από το παλιό του επιτελείο επιλέγει για το εξωτερικό, ο «Βελζεβούλ» έφτασε υποβοηθούμενος μετά μετά από μια τσιπουρο-ποσία (αγαπημένο του σπορ) στο γραφείο του υφισταμένου του, για να καυχηθεί οτι ήταν δική του παρέμβαση, αφήνοντας εμβρόντητο τον άμοιρο επιτελή δεδομένου οτι όλοι στο ΓΕΝ γνώριζαν οτι η συγκεκριμένη μετάθεση ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Το μόνο στήριγμα που του έμεινε είναι ένας ανώτατος αξιωματικός σε άλλο επιτελείο που ακούει στο παρατσούκλι «Καράβλαχος του Βορρά» (λόγω καταγωγής και συμπεριφορλας στους κατωτέρους του) ο οποίος κατά τα άλλα είναι «ικανό» άτομο (εκτός του οτι έιναι αδερφικοί φίλοι απο τα χρόνια της σχολής) και γιαυτό τον επιλέγει από το 2013 για να συμμαζευτεί ή να «εποπτεύει» όλες τις υποθέσεις, πριν ξεφύγουν και πάρουν το δρόμο προς τον εισαγγελέα...

Εφημερίδα «Στόχος»