Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΝΤΟΥΠ...! ΕΠΙΔΟΞΗ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΕΠΕΣΕ... ΞΕΡΗ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε ένοχη για συνωμοσία με στόχο τον φόνο του συζύγου της Μια 45χρονη γυναίκα που συνωμοτούσε με στόχο τον φόνο του συζύγ...





Βρέθηκε ένοχη για συνωμοσία με στόχο τον φόνο του συζύγου της




Μια 45χρονη γυναίκα που συνωμοτούσε με στόχο τον φόνο του συζύγου της δεν άντεξε το σοκ της καταδικαστικής απόφασης και... έπεσε ξερή λίγα δευτερόλεπτα αφότου της ανακοινώθηκε, μέσα στο δικαστήριο.


Η Diana Lovejoy βρέθηκε ένοχη τη Δευτέρα για το κακούργημα της συνωμοσίας με στόχο τον φόνο του συζύγου της, Greg Mulvihill, τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Κάρλσπαντ της Καλιφόρνια.

Η κάμερα του Fox 5 που βρισκόταν μέσα στη δίκη κατέγραψε τη σκηνή μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, όταν η γυναίκα, εμβρόντητη, κοίταξε την νομική της ομάδα και στη λίγες στιγμές μετά κατέρρευσε στην καρέκλα της.


Αμέσως, ένας από τους δικηγόρους της έσπευσε να τη συγκρατήσει, ώστε να μη σωριαστεί. Στη συνέχεια, οι δεσμοφύλακες την ξάπλωσαν στο πάτωμα και κάλεσαν ιατρική βοήθεια. Έπειτα ο δικαστής διέταξε την εκκένωση της αίθουσας, προτού καταφθάσει το ασθενοφόρο για να οδηγήσει την Lovejoy στο νοσοκομείο.
Η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας την ανάγνωση της ποινής του συγκατηγορουμενού της, του 50χρονου δασκάλου σκοποβολής Weldon McDavid Jr, ο οποίος βρέθηκε επίσης ένοχος για απόπειρα φόνου κατά του συζύγου της Lovejoy.

Η Lovejoy με τον πρώην άνδρα της



Η 45χρονη, η οποία ήταν σε διάσταση από το 2014 με τον σύζυγό της, είχε εμπλακεί μαζί του σε μια αδυσώπητη νομική μάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους. Κατά τη διάρκεια της δίκης του διαζυγίου, η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι ο άνδρας της κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τους και την ίδια.

Την περίοδο που ο άνδρας της δέχθηκε επίθεση με όπλο από τον Weldon McDavid Jr, η νομική μάχη έφτανε στο τέλος της και είχε συμφωνηθεί κοινή επιμέλεια.

Η Lovejoy είχε επίσης συμφωνήσει να πληρώσει $120.000 στον πρώην άνδρα της, και ως προθεσμία εξόφλησης είχε οριστεί η εβδομάδα μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Ο Weldon McDavid Jr



protothema