Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι απατεώνες και ψεύτες νέοι άνδρες αιτούντες άσυλο όρθωσ...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι απατεώνες και ψεύτες νέοι άνδρες αιτούντες άσυλο όρθωσαν οδόφραγμα στην επαρχιακή οδό που εκτείνεται από την Sessa στο Mignano στην επαρχία της Caserta, μεταξύ Ρώμης και Νάπολης. Οι διαδηλωτές έβαλαν βαριές συσκευές, όπως σόμπες και ψυγεία, καθώς και μεγάλες μαύρες τσάντες για να εμποδίσουν οποιαδήποτε κυκλοφορία.



Τα κίνητρα πίσω από τη διαμαρτυρία έχουν να κάνουν με τις συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο υποδοχής του Galluccio, το οποίο οι μετανάστες ισχυρίζονται ότι είναι πολύ απομονωμένο και μακριά από μεγάλες πόλεις. Οι παράνομοι αιτούντες άσυλο διαμαρτύρονται επίσης για την ποιότητα των γευμάτων τους που είναι χωρίς χαλάλ, και των υπηρεσιών. Θέλουν δηλαδή καλύτερο σέρβις.




Σύμφωνα με έναν από τους διαδηλωτές, «Το φαγητό δεν είναι καλό, είναι κρύο και βρώμικο. Το σπίτι δεν είναι καλό γιατί είναι πολύ κρύο. Είμαστε πολύ μακριά από τις κατοικημένες περιοχές και ως εκ τούτου είμαστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι διευθυντές του κέντρου καλωσορίσματος, το οποίο διευθύνεται από έναν συνεταιρισμό από τη Νάπολη, ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι βάσιμες και ότι τα προβλήματα θα μπορούσαν να επιλυθούν με διάλογο, χωρίς να καταφεύγουν σε διαταραχές των κατοίκων της περιοχής.

Για να επιλύσει ειρηνικά τη διαδήλωση, ο τοπικός δήμαρχος Giuseppe Galluccio, υποσχέθηκε να αναθεωρήσει τις καταγγελίες των μεταναστών και να «διερευνήσει τις συνθήκες και τη μεταχείριση των ατόμων που ζουν στο κέντρο». Μετά από περίπου δύο ώρες, οι διαδηλωτές διασκορπίστηκαν ήσυχα.

Αυτοί οι απαράδεκτοι παράνομοι αλλοδαποί έχουν διοργανώσει τέτοιου είδους διαμαρτυρίες σε όλη την Ιταλία, για να ζητήσουν τροφή χαλαάλ, καλύτερα καταλύματα και έγγραφα που θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν στις καλύτερες χώρες ευημερίας της Ευρώπης.

Ήρθαν να ζήσουν στις χώρες μας αλλά αρνούνται να προσαρμοστούν στο δικό μας τρόπο ζωής. Άρα πώς μπορεί να ζήσουμε μαζί τους, σε λίγο καιρό θα απαιτήσουν να προσαρμοστούμε εμείς στα δικά τους πρότυπα.


Διαβαστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ