Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΣΙΔΗΛΟΣΤΟ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΔΑΒΟΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ...

Ένας 25χρονος κι ένας 27χρονος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Σπάρτης, με την κατηγορία της δολοφονίας μιας 64χρονης, στ...






Ένας 25χρονος κι ένας 27χρονος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Σπάρτης, με την κατηγορία της δολοφονίας μιας 64χρονης, στην κοινότητα Λεήμονας της Λακωνίας.




Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι ο 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ο 27χρονος υπήκοος Μαρόκου, μπήκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (18/11) στο σπίτι της 64χρονης, με σκοπό να κλέψουν.

Όμως η εκείνη τους αντελήφθη και τότε οι δύο αλλοδαποί της επιτέθηκαν και την χτύπησαν, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Σπάρτης, αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σύμφωνα με την Αστυνομία, αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως μία σπασμένη λαβή μαχαιριού, ένα κομμάτι ξύλου μήκους 77 εκατοστών κ.α., τα οποία εστάλησαν στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

newsbomb.gr