Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΙΑ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

Η Μάνδρα καταστράφηκε! Αυτό λένε όλοι όσοι πηγαίνουν και βλέπουν από κοντά την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της δυτι...

Πλημμύρες: Θρήνος, απόγνωση, αγωνία! Ο Γιάννης, ο Πέτρος, ο Χρήστος και τα άλλα θύματα





Η Μάνδρα καταστράφηκε! Αυτό λένε όλοι όσοι πηγαίνουν και βλέπουν από κοντά την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της δυτικής Αττικής.

Τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι πόνος, οργή, αγωνία για τους αγνοούμενους και ένα τεράστιο γιατί...

Ο αριθμός των θυμάτων είναι πλέον στους 20 και το ποιος και το τι έφταιξε για την τραγωδία δεν τους αφορά σε αυτή τη φάση. Το μόνο που θέλουν είναι να θάψουν τους νεκρούς τους, να καθαρίσουν ό,τι απέμεινε από τα σπίτια τους και να βάλουν ξανά τη ζωή τους σε μια σειρά.




Είναι σχεδόν διαλυμένοι από την κούραση... άλλωστε τι να πρωτομαζέψεις από ένα σπίτι που το νερό ξεπέρασε το 1,5 μέτρο και όλο το νοικοκυριό χάθηκε στη λάσπη;

Ακόμα ένα νεκρός - Μεγαλώνει συνεχώς η λιστά

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των φονικών πλημμυρών στους 20.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το πτώμα ενός εκ των τριών ανθρώπων που αγνοούνται από το πρωί της Τετάρτης (15/11). Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η σορός ανήκει σε άνδρα περίπου 70 ετών.

Τη σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή των ειδικών σκυλιών που χρησιμοποιούν ενώ χρειάστηκε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να ανασυρθεί καθώς βρισκόταν θαμένη κάτω από ένα βυτιοφόρο και τόνους λάσπης, δένδρων και φερτών υλικών.

Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου θα γίνει η διαδικασία αναγνώρισής της.

Νεκρό άτομο #εντοπίστηκε και ανασύρεται πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττικής.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 19, 2017

Οι έρευνες για τους άλλους δύο αγνοούμενους συνεχίζονται με τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ να σαρώνουν την περιοχή.




Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο, είχαν βρεθεί οι σοροί τριών ακόμα ανθρώπων, δύο στον κόλπο της Ελευσίνας και μία κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας. Επρόκειτο για έναν 58χρονο κυνηγό, καθώς και για δύο οδηγούς νταλίκας, ηλικίας 29 και 38 ετών.

Σπαρακτικές στιγμές στο Θριάσιο - Πατέρας αναγνώρισε τη σορό του 29χρονου γιου του




Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ένα από αυτούς ήταν και ο πατέρας του 29χρονου Πέτρου Κολέτση, ο οποίος εργάζεται στο Θριάσιο, στην εταιρεία σεκιούριτι.

Καθημερινά περίμενε για ένα νέο, έτρεχε πάνω στους Πυροσβέστες ζητώντας μια πληροφορία που θα τους δώσει ελπίδα.

Το πρωί του Σαββάτου, οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν επιτέλους νέα για τον τραγικό πατέρα… μόνο που δεν ήταν ευχάριστα.

Το 29χρονο παλικάρι είχε βρει τραγικό θάνατο όταν τον παρέσυρε ο χείμαρρος το πρωί της Πέμπτης.

Οι στιγμές που ακολούθησαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, σπαρακτικές! Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί πολίτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς το 29χρονο παλικάρι χάθηκε τόσο άδικα, τόσο πρόωρα, στην καλύτερη ηλικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ