Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ

«Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό γάλα», σχολίασε στη λεζάντα των εικόνων η ηθοποιό...





«Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό γάλα», σχολίασε στη λεζάντα των εικόνων η ηθοποιός




Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, πριν λίγο καιρό υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ηθοποιός γέννησε πρόωρα και ο μπέμπης χρειάστηκε να μείνει για μερικές ημέρες στη θερμοκοιτίδα.


Σήμερα, το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα του μαζί με τα δύο του παιδιά στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Η Αγγελική, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και συχνά ανεβάζει εικόνες από τις δραστηριότητες της οικογένειας.




Χθες, ανάρτησε στο προφίλ της δύο στιγμιότυπα από την ώρα που θήλαζε το νεογέννητο γιο της. Μάλιστα, στη λεζάντα της εικόνας αποκάλυψε πως φωτογράφος ήταν ο σύζυγος της, Μάνος Παπαγιάννης.
«Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο απο το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες: