Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΙΘΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν για μία ασήμαντη αφορμή ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από το ξέσπασμα μιας 26χρονης τοξικομανούςΠρώτο ...

Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ το έγκλημα με θύμα τον 35χρονο στην Κρήτη




Τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν για μία ασήμαντη αφορμή ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από το ξέσπασμα μιας 26χρονης τοξικομανούςΠρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα Αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί από χθες το έγκλημα που σημειώθηκε στον Ξεροπόταμο Γαζίου στο Ηράκλειο με θύμα τον 35χρονο, πατέρα δύο παιδιών, από την 26χρονη οροθετική τοξικομανή.




Με εκτενή ρεπορτάζ για το ήθος και την εργατικότητα του 35χρονου, τα αλβανικά μέσα περιγράφουν όλα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν για μία ασήμαντη αφορμή ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από το ξέσπασμα της 26χρονης.

Το tvklan, το μεγαλύτερο κανάλι της Αλβανίας έχει τον τίτλο: Detaie/ Vaiza greke ge vrau shaiptarin ishte liruar nga gjykata disa ore para krimit (Η δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο αρκετές ώρες πριν το έγκλημα).



Το Panorama, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αλβανίας έχει τον τίτλο: Ishte liruar disa ore para krimit/ Flet gruaja qe vrau shqiptarin: Nuk jam Vrasese, nuk doja (Απελευθερώθηκε λίγες ώρες πριν από το έγκλημα/ Η γυναίκα που σκότωσε τον Αλβανό είπε: Δεν είμαι δολοφόνος, δεν το ήθελα).






Το Syri.net κυκλοφόρησε με τον τίτλο: ‘Më vjen keq, nuk doja ta vrisja’, fjalët e vetme të grekes së droguar që vrau shqiptarin («Λυπάμαι, δεν ήθελα να σκοτώσω», τα μόνα λόγια της τοξικομανούς που σκότωσε τον Αλβανό).



Το gazetadita.al αναφέρει στον τίτλο του: Vajza greke që vrau shqiptarin ishte liruar nga gjykata disa orë para krimit (Η Ελληνίδα που σκότωσε Αλβανό είχε αφεθεί ελεύθερη από το δικαστήριο αρκετές ώρες πριν από το έγκλημα)






Το javanews.al φέρει τον τίτλο: Ja kush është shqiptari i vrarë në Kretë nga përdoruesja e drogës (Αυτός είναι ο Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κρήτη από τοξικομανή)



Πηγή: Cretapost.gr