Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΡΟΚΥ ΜΠΑΛΜΠΟΑ;;; ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ Τ΄ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ!

Το 1982 προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο μέρος του Rocky. Ήταν το δεύτερο που είχε τη σκηνοθετική εποπτεία του Sy...







Το 1982 προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο μέρος του Rocky. Ήταν το δεύτερο που είχε τη σκηνοθετική εποπτεία του Sylvester Stallone.
Στην ιστορία πέρασε η σπαρακτική κραυγή του πρωταγωνιστή ("Mick, Mick, don't die Mick", όταν άφησε την τελευταία του πνοή ο φίλος, μάνατζερ, προπονητής του Rocky).Φυσικά, ξεχώρισε και το μουσικό θέμα, με τίτλο "Eye of the Τiger", το οποίο κέρδισε και Oscar.




Σε αυτήν την ταινία εμφανίστηκε για πρώτη φορά, ο γιος του Rocky Balboa και της Adrian. To ρόλο του Rocky Junior ανέλαβε ο Ian Fried. Ο γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου του 1974, ηθοποιός στο Akron του Ohio, μόνο το 1982 είχε τρεις δουλειές (Rocky III, The Secret of NIMH και Movie Madness). Ακολούθησαν παρουσίες σε τηλεοπτικά σίριαλ, ενώ η τελευταία εμφάνιση, στο επίπεδο της υποκριτικής, ήταν το 1990, σε μια ταινία τρόμου με τον τίτλο "The Willies". Παρ' όλα αυτά, τα ίχνη του κάθε άλλο παρά αγνοούνται. Για την ακρίβεια, τα ίχνη της.





Η Ina Fried είναι πολυβραβευμένη δημοσιογράφος, η οποία ασχολείται από τις αρχές της χιλιετίας με τεχνολογικά θέματα. Είχε αναλάβει το ρεπορτάζ για τη Microsoft, για λογαριασμό του CNET (αμερικανικό site που δημοσιεύει κριτικές, νέα, άρθρα, blogs, podcasts και videos για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, που υπάρχουν παγκοσμίως). Υπολογίζεται πως η δουλειά του CNET φτάνει σε 200 εκατομμύρια αναγνώστες, κάθε μήνα. Έμεινε εκεί από το 2000 έως το 2011. Από τον Ιούνιο του 2003 άλλαξε την υπογραφή, από Ian Fried σε Ina Fried. Είχε ξεκινήσει τη διαδικασία μετάβασης στο γυναικείο φύλο.
Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ, γενική γραμματέας και διεθνής αντιπρόεδρος στη National Lesbian and Gay Journalists Association (παραιτήθηκε το 2008). Μεταξύ των επιτυχιών της είναι η αποκλειστική συνέντευξη του Steve Jobs και άλλων ιθυνόντων της Apple, τον Απρίλιο του 2011. Είχαν δεχθεί να μιλήσουν, μόνο σε εκείνη, για τ οσάλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας του iPhone location tracking.
Ανήκει στα 50 πρόσωπα των media με τη μεγαλύτερη επιρροή στην LGBT κοινότητα. Είχαν προηγηθεί τα τρία βραβεία NewsBios/TJFR για "τους 30 επιχειρηματικούς δημοσιογράφους, κάτω των 30, με τη μεγαλύτερη επιρροή". Η Society of Professional Journalists της απένημε βραβείο διάκρισης, για τις αποκαλύψεις του ευάλωτου της τεχνολογίας και του πώς διαδιδόταν ο ιός MSBlast.

news247.gr