Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ....

Αμέσως μετά την έξοδο του από τις φυλακές, ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε από το ΑΤ της Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών», κάτι που ...

Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας


Αμέσως μετά την έξοδο του από τις φυλακές, ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε από το ΑΤ της Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών», κάτι που θα κάνει για δυο φορές την ημέρα καθ’ όλη την διάρκεια της άδειας του.




Έπειτα, δείπνησε με αλληλέγγυους και φίλους σε ταβέρνα στον Βαρνάβα Αττικής, ενώ λόγο μετά τις έξι το απόγευμα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου, τον γιο του Έκτορα αλλά και την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ, έφτασε στο σπίτι του στον Βαρβάβα, όπου θα περάσει την άδεια του.

Ο αποκαλούμενος ως «επιχειρησιακός αρχηγός» της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βγαίνει για πρώτη φορά από τις φυλακές μετά το 2002 οπότε και παραδόθηκε στις Αρχές, με 48ωρη άδεια, η οποία εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις με τη συναίνεση και του εισαγγελέα επόπτη των φυλακών, ο οποίος έχει δικαίωμα να αρνηθεί ανεξάρτητα από τη στάση των άλλων δύο μελών του συμβουλίου.

Η χορήγηση της άδειας στηρίζεται στις προϋποθέσεις που θέτει παλαιός νόμος που ισχύει για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η βαρύτητα των αδικημάτων που έχει διαπράξει ο κρατούμενος αλλά η συμπεριφορά εντός της φυλακής (πειθαρχικά κ.λπ).