Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΣ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Αυτή την φορά ο αδειούχος για δεύτερη φορά και συνεπώς, εξίσου δεύτερη φορά δραπέτης και βαρύτατα σεσημασμένος κακοποιός που βγήκε από...






Αυτή την φορά ο αδειούχος για δεύτερη φορά και συνεπώς, εξίσου δεύτερη φορά δραπέτης και βαρύτατα σεσημασμένος κακοποιός που βγήκε από την φυλακή με άδεια, ξεχνώντας βεβαίως να επιστρέψει, είναι ο 49χρονος πλέον Αντώνης Καραμολέγκος.




Σήμερα το πρωϊ τα ΕΚΑΜ τον εντόπισαν και με επιχείρηση τον συνέλαβαν... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου κακοποιού, στα τέλη Αυγούστου του 1990, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης έκανε σήμα σε ένα διερχόμενο οδηγό για έναν τυπικό έλεγχο, στη συμβολή περίπου της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Πανόρμου, λίγο πιο πάνω δηλαδή από την ΓΑΔΑ. Οδηγός ήταν ο Αντώνης Καραμολέγκος, ο οποίος κατευθείαν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών Λουκά Παπαλουκά και Δημήτρη Βούλγαρη, δολοφονώντας τους εν ψυχρώ. Ο Καραμολέγκος συνελήφθη και καταδικάστηκε τότε σε κάτι παραπάνω από δις ισόβια!

Τον Ιανουάριο του 2011 έλαβε άδεια από τις φυλακές Αγιάς και δεν ξαναπάτησε ποτέ πίσω… Έναν χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 2012 εντοπίζεται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι όπου και συλλαμβάνεται μαζί με την 41χρονη τότε σύντροφό του, η οποία ενδεχομένως να ήταν και η συνεπιβάτης και στο τελευταίο αιματηρό περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τότε στο Χαλάνδρι, ναρκωτικά, ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με αυτόματα όπλα, διόπτρες, δύο μοτοσικλέτες, εκ των οποίων η μία κλεμμένη, κράνη, ακόμα και στολές ειδικών φρουρών της Αστυνομίας…, εξοπλισμό που πιθανόν ήθελε για να πραγματοποιήσει ένοπλες ληστείες.

Και μετά από όλα αυτά του ξανάδωσαν άδεια....

"Στόχος"