Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ «ΛΑΔΩΣΕΙ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ... ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ο ένστολος αποδείχθηκε έντιμος και, όχι μόνο δεν επέτρεψε στον 51χρονο αλλοδαπό να περάσει στην ελληνική επικράτεια, αλλά αμέσως του π...




Ο ένστολος αποδείχθηκε έντιμος και, όχι μόνο δεν επέτρεψε στον 51χρονο αλλοδαπό να περάσει στην ελληνική επικράτεια, αλλά αμέσως του πέρασε χειροπέδες




Να δωροδοκήσει αστυνομικό για να τον αφήσει να περάσει στην Ελλάδα παρ΄όλο που είχε υπερβεί το ανώτατο όριο ημερών παραμονής στο έδαφος SHENGEN, επιχείρησε ένας Τούρκος ο οποίος έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο οδηγώντας μια νταλίκα με ρυμουλκούμενο!


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο 51χρονος νταλικέρης δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα, αφού είχε υπερβεί το όριο που του παρείχε η σχετική προξενική θεώρηση εισόδου. Έτσι, του ζήτησαν να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως, εκείνος έβγαλε... 50 ευρώ και τα προσέφερε στον ελεγκτή αστυνομικό για να κάνει τα στραβά μάτια!

Ο ένστολος αποδείχθηκε έντιμος και, όχι μόνο δεν επέτρεψε στον 51χρονο αλλοδαπό να περάσει στην ελληνική επικράτεια, αλλά αμέσως του πέρασε χειροπέδες. Ο Τούρκος οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ τα 50 ευρώ της απόπειρας «λαδώματος» κατασχέθηκαν.