Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Εικόνα Βιβλικής καταστροφής, με 15 νεκρούς, πολλούς τραυματίες και αγνοούμενους παρουσιάζουν οι περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περ...







Εικόνα Βιβλικής καταστροφής, με 15 νεκρούς, πολλούς τραυματίες και αγνοούμενους παρουσιάζουν οι περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Ελευσίνας, πληρώνοντας ακριβό τίμημα μετά την καταιγίδα που έπληξε τη Δυτική Αττική το πρωί της Τετάρτης.



Ένας τεράστιος χείμαρρος από λάσπη και νερό, που κατέβηκε με ορμή από το βουνό, παρέσυρε στο διάβα του ανθρώπους και αντικείμενα, προκαλώντας καταστροφές πρωτοφανείς για την περιοχή.
Αεροπλάνο που επιχειρούσε να προσγειωθεί στην Ελευσίνα, κατέγραψε με βίντεο την έκταση της καταστροφής στη θάλασσα, όπου έφτασε ο χείμαρρος των λασπόνερων.
Το protothema.gr παρουσιάζει τη φωτογραφία-ντοκουμέντο, με την οποία αναδεικνύεται το μέγεθος του φαινομένου και η έκταση της καταστροφής, τη στιγμή που τα σωστικά συνεργεία δίνουν τιτάνια μάχη για την ανεύρεση αγνοουμένων και για τη διάσωση πολιτών που κινδυνεύουν ή έχουν ανάγκη βοήθειας.

Δείτε τη φωτογραφία από το αεροπλάνο, στην οποία φαίνεται πόσο μακριά από την ακτή της Ελευσίνας έχουν επεκταθεί τα λασπόνερα που κατέβηκαν ως φονικός χείμαρρος από το βουνό...



protothema