Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΑΙΘΙΟΠΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ... ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙ...!!!

Σοκάρει η είδηση ότι ένας μετανάστης έπνιξε τα παιδιά του επειδή «δεν μπορούσε να τα θρέψει». Mάλιστα την ανατριχιαστική στιγμή που ...

Σοκ στη Βρετανία: Αιθίοπας μετανάστης έπνιξε τα παιδιά του γιατί δεν μπορούσε να τα θρέψει





Σοκάρει η είδηση ότι ένας μετανάστης έπνιξε τα παιδιά του επειδή «δεν μπορούσε να τα θρέψει». Mάλιστα την ανατριχιαστική στιγμή που ο διεστραμμένος πατέρας μπήκε σε ένα γκαράζ για να αγοράσει τη βενζίνη με την οποία θα μούσκευε αργότερα ένα πανί για να πνίξει τα δύο σπλάχνα του, κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας.




Το βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο δείχνει τον Αιθίοπα Endris Mohammed, μετανάστη στη Βρετανία και οδηγό Uber, να προμηθεύεται το μπετόνι βενζίνη, το οποίο θα χρησιμοποιούσε για τον φόνο του οχτάχρονου Saros Endris και της εξάχρονης Leanor τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Στη συνέχεια ο 47χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και σύζυγός του, και οδήγησε για 60 χιλιόμετρα, μέχρι που βρέθηκε σε ερημική περιοχή. Εκεί, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πυρπολώντας το αμάξι του, ωστόσο ένας περαστικός κάλεσε την πυροσβεστική, που πρόλαβε να απεγκλωβίσει τον παιδοκτόνο με σοβαρά εγκαύματα, αλλά ζωντανό.

Στο δικαστήριο, ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά του επειδή «δεν είχε λεφτά» για να τα θρέψει και δεν ήθελε να τα αφήσει ορφανά, μετά την δική του αυτοκτονία.

Όπως κατέθεσε η μητέρα, λίγες ώρες πριν πνίξει τον γιο του και την κόρη του ο Endris Mohammed είχε παίξει μαζί τους Xbox στο σαλόνι του σπιτιού τους στο Μπέρμιγχαμ. Στη συνέχεια τα παιδιά αποκοιμήθηκαν και ο ίδιος προχώρησε στην εκτέλεση του φονικού του σχεδίου.

Ο Αιθίοπας ισχυρίστηκε ότι εκτέλεσε αυτό το φρικτό έγκλημα όντας σε σύγχυση λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ωστόσο οι ένορκοι αποφάσισαν σχεδόν αμέσως την ενοχή του. Η ποινή του 47χρονου (κατά πάσα πιθανότητα ισόβια) πρόκειται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Αιθίοπας (που έχει παραμορφωθεί μετά την απόπειρα δολοφονίας του) άκουσε ατάραχος την ποινή του, χωρίς καμία αντίδραση που να προδίδει συναίσθημα.