Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ...!!! ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο πρώην υπουργός Παιδείας λέει ότι δεν τίθεται θέμα σκανδάλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν έντονα ερωτήματα - Συμφωνώ απόλυτα,...





Ο πρώην υπουργός Παιδείας λέει ότι δεν τίθεται θέμα σκανδάλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν έντονα ερωτήματα - Συμφωνώ απόλυτα, λέει ο κ. Κυρίτσης





«Φωτιές» ανάβει στην κυβέρνηση, με δημόσια παρέμβασή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, αναφερόμενος στην πολύκροτη, «σκιώδη» υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.


Ο πρώην υπουργός, αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα σκανδάλου και εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις στη Βουλή, υποστηρίζει ότι θα πρέπει να ακυρωθεί η πώληση πολεμικού υλικού, σημειώνοντας ότι υπάρχουν έντονα ερωτήματα για την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει σε πωλήσεις όπλων στο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.

Και αυτό, όπως αναφέρει, καθώς οι αεροπορικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας, μαζί με αυτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν καταγγελθεί από διεθνείς παρατηρητές ότι εμπλέκονται στον εμφύλιο πόλεμο της Υεμένης, βομβαρδίζοντας στόχους και προκαλώντας θύματα στον άμαχο πληθυσμό, καθώς και μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Τη δήλωσή του ο κ. Φίλης την «ανέβασε» και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Δείτε εδώ

Στην ίδια γραμμή και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιώργος Κυρίτσης, με μια λιτή ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την «απόλυτη» συμφωνία του με την πρόταση που έκανε σήμερα ο Νίκος Φίλης.

Πληθαίνουν, έτσι, οι φωνές εντός του κυβερνώντος κόμματος, που διαφωνούν ανοιχτά με τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας, εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή τους και καλώντας την κυβέρνηση να ακυρώσει την πώληση στρατιωτικού υλικού.