Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ... ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός Έντι Ρά...






Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλούσε στα ελληνικά.

Μπερίσα: Πρώτα πρέπει να πω στον Νοριέγκα (γέλια από κάτω με το όνομα του δικτάτορα του Παναμά), ότι στη Χιμάρα καλύπτει τη μαφία με μια άλλη μαφία. Και όσον αφορά τη θλιβερή και προβληματική σχέση με την Ελλάδα που δημιούργησε, καλώ τους Αλβανούς να ακούσουν αυτόν τον κύριο:




(Δείχνει από το βήμα της Βουλής των Τιράνων σε tablet τον Έντι Ράμα να μιλάει ελληνικά).

Αυτός ο κύριος είναι ο Edvin Kristaq Rama (πλήρες όνομα του Ράμα), ο μεγαλύτερος αντικοινωνικός της περιοχής και της Ευρώπης. Αυτός ο σπουδαίος πατριώτης!»

Ακολουθεί η απάντηση του πρωθυπουργού:

Ράμα: Ακούστηκε «η φωνή του κυρίου» (ειρωνικά). Αυτό που σας φέρνει εδώ ως αποκάλυψη για το καζάνι των ψηφιακών πολιτών σας, είναι ένας χαιρετισμός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σε βίντεο που έστειλα αφού δεν μπορούσα να πάω εκείνη την περίοδο.

Αλλά εδώ κατακρίνεται για μίλησα σε άλλη γλώσσα και αυτό δείχνει πόσο διπρόσωπος είστε εσείς ο ίδιος. Οι γλώσσες που γνωρίζω δεν έχουν παράνομες πράξεις. Αυτό έχει σημασία. Δεν υπάρχει τρίτη πλευρά σε αυτήν την ιστορία που παρουσίασε ο Μπερίσα. Αλλά, υπάρχουν τρίτες πλευρές με πικρές μνήμες από τον ίδιο, είπε ο Ράμα προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα έχει παρουσιασθεί στο παρελθόν ως πιο Έλληνας και από τους Έλληνες και πιο Τούρκος από τους Τούρκους και πιο ορντινάτσα από τις ορντινάτσες…