Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΡΑΚ: ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚ

Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών, οι τρομοκράτες της οργάνωσης « Daesh » στην πόλη al Qaim έκαναν ένα συγκλονιστικό έγκλημα έφτασαν στον κ...




Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών, οι τρομοκράτες της οργάνωσης « Daesh » στην πόλη al Qaim έκαναν ένα συγκλονιστικό έγκλημα έφτασαν στον κανιβαλισμό έφαγαν κρέας κρατουμένων! Aυτό συνέβη στο Δυτικό Ιράκ στην ιρακινή επαρχίας Anbar κοντά στα συρο-ιρακινά σύνορα.




Σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται πηγές «ένας τρομοκράτης της Daesh ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την πόλη της Qaim, συνελήφθηκε και ομολόγησε ότι έσφαξαν έναν από τους κρατούμενους και στη συνέχεια ετοίμασαν ένα γεύμα για τους μαχητές με το κρέας του καθώς οι ιρακινές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την πόλη και δεν είχαν πρόσβαση σε τροφοδοσία κι ανεφοδιασμό.»
O τρομοκράτης σύμφωνα με τις πηγές, αποκάλυψε ότι για τον κανιβαλισμό «βασίστηκαν στο βιβλίο του Ibn Qudamah το al-mughni που επιτρέπει να τρώνε ανθρώπινη σάρκα εχθρού ή αποστάτη,αν υπάρχει έλλειψη τροφής.Αν τον σκοτώσουν. »
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας και οι σύμμαχοί τους απελευθέρωσαν την περασμένη Παρασκευή την πόλη Qaim .. shafaqna 8.11.17

dimpenews.com