Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΙΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ένα βίντεο που προορίζονταν να προωθήσει την εκατονταετηρίδα της ένωσης των επαρχιών της Ρουμανίας (η επέτειος της απόφασης που πήρε ...





Ένα βίντεο που προορίζονταν να προωθήσει την εκατονταετηρίδα της ένωσης των επαρχιών της Ρουμανίας (η επέτειος της απόφασης που πήρε η Εθνοσυνέλευση της χώρας το 1918, για την ένωση του παλαιού βασιλείου της Ρουμανίας με την Τρανσυλβανία και άλλες περιοχές για τη δημιουργία της σημερινής Ρουμανίας -πρόκειται για εθνική εορτή) περιλαμβάνει μια μαύρη γυναίκα (ονόματι Tyga Lilly Nefertiti) που φορά την ρουμανική εθνική φορεσιά να περπατάει γύρω από το Λονδίνο.



Το βίντεο υλοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ρουμανικού Ινστιτούτου Πολιτισμού (Romanian Cultural Institute) στο Λονδίνο.

Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις, το βίντεο καταργήθηκε.

Σχολιάζοντας το βίντεο στο skype ο Ρουμάνος ανταποκριτής του Gates of Vienna Stefan Cel Mare και ο Ούγγρος ανταποκριτής Cross Ware, αναφέρουν μεταξύ άλλων:..
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ