Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛ ΧΑΡΙΡΙ

Την επιστροφή του στην χώρα εντός των επόμενων δύο ημερών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνο Σάαντ αλ-Χαρίρι. ο πρωθυπουργός του Λι...





Την επιστροφή του στην χώρα εντός των επόμενων δύο ημερών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνο Σάαντ αλ-Χαρίρι. ο πρωθυπουργός του Λιβάνου ο οποίος ανακοίνωσε από τη Σαουδική Αραβία αιφνιδιαστικά στις 4 Νοεμβρίου την παραίτησή του, δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι θα επιστρέψει στον Λίβανο εντός των προσεχών δύο ημερών.



Ο Χαρίρι είχε παραιτηθεί ξαφνικά στις 4 Νοεμβρίου και είχε καταφύγει στην Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας πως απειλείται η ζωή του.

Σε ανάρτησή του στο twitter, κάλεσε τους Λιβανέζους να παραμείνουν ήρεμοι και πρόσθεσε πως η οικογένειά του θα «παραμείνει στη χώρα της, στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας». Παράλληλα δήλωσε πως είναι καλά και πως τις επόμενες δύο ημέρες θα επιστρέψει στην χώρα.

Στο μεταξύ και ο Μαρωνίτης πατριάρχης του Λιβάνου, Μπεσάρα Μπούτρος αλ-Ράι, δήλωσε ότι ο Σάαντ Χαρίρι θα επιστρέψει στον Λίβανο το ταχύτερο δυνατόν.

Ο Ράι έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη δεύτερη μέρα της πρώτης επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία. Ο Ράι είχε επίσης συνομιλίες με τον Χαρίρι.