Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...!!!

Ένα ακόμη σημάδι που δείχνει την ¨στρατηγική διάσταση¨ των σχέσεων με την Ρωσία, ήρθε από την πλευρά της κυβέρνησης. Η Τουρκία άνοιξ...






Ένα ακόμη σημάδι που δείχνει την ¨στρατηγική διάσταση¨ των σχέσεων με την Ρωσία, ήρθε από την πλευρά της κυβέρνησης. Η Τουρκία άνοιξε τον εναέριο χώρο της για τα πολεμικά αεροσκάφη της Ρωσίας.




Όταν στις 24/11/2015 τουρκικά F-16 είχαν καταρρίψει ένα ρωσικό αεροσκάφος τύπου Su-24 λόγω της παραβίασης που είχε κάνει, οι σχέσεις είχαν μπει σε ένταση. Μετά από δύο χρόνια έντονων προσπαθειών, έρχονται σημάδια πως οι σχέσεις βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο και από την περίοδο πριν από την κατάρριψη του αεροσκάφους.

………………

Το ρωσικό πρακτορείο İnterfaks ανέφερε πως το ρωσικό στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος TU-154M απογειώθηκε από την Ρωσία, πέταξε πάνω από Μαύρη Θάλασσα και Τουρκία και προσγειώθηκε στην ρωσική βάση στην Λαζικίγιε της Συρίας. Με αυτό τον τρόπο το αεροσκάφος έφτασε στην βάση εκεί από την πιο σύντομη οδό. Αυτή η οδός είναι η πιο σύντομη για Συρία και διευκολύνει ιδιαίτερα τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ειδικοί που μίλησαν στην Νερντούν Χατζίογλου της Χουριέτ, ανέφεραν πως τα ρωσικά αεροσκάφη που βομβάρδισαν στη Συρία δεν χρησιμοποίησαν τον ουρκικό εναέριο χώρο.