Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...» ΛΕΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η Τουρκία θα αποκτήσει πυρηνική ενέργεια, παρά αυτούς που ενοχλούνται από την ανάπτυξη της, είπε Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογ...

Ερντογάν: Η Τουρκία θα αποκτήσει πυρηνική ενέργεια είτε ενοχλήστε είτε όχι




Η Τουρκία θα αποκτήσει πυρηνική ενέργεια, παρά αυτούς που ενοχλούνται από την ανάπτυξη της, είπε Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία που έκανε στην τελετή μαζικής εγκαινίασης Μονάδων Ηλεκτροπαραγωγής που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Μιλέτ στο Μπέστεπε.

Ο Τούρκος πρόεδρος άφησε υπαινιγμούς για κάποιους που μπορεί να ενοχλούνται από μια πυρηνική Τουρκία, αλλά συνέχισε λέγοντας πως το καραβάνι προχωρά μπροστά και δε γυρίζει πίσω.




«Το καραβάνι προχωράει και έτσι θα συνεχίσει»

«Ορισμένοι κύκλοι καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να υπονομεύσουν τα ενεργειακά άλματα της Τουρκίας», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Μην προσπαθείτε άδικα, το καραβάνι προχωράει και έτσι θα συνεχίσει. Εμείς την πυρηνική ενέργεια θα την αποκτήσουμε, ασχέτως αν ενοχλείστε ή όχι».

Η εθνική πολιτική ενέργειας και μεταλλευμάτων θα αποτελέσει μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων της Τουρκίας, υπογράμμισε ακόμη ο Ερντογάν.

«Κάποτε η διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση PKK ήταν πολέμια της δημιουργίας υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής ενέργειας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος για να συνεχίσει:

«Εκείνα τα φράγματα μας αποφέρουν διάφορα οφέλη, από πόσιμο νερό μέχρι περιβαλλοντικά οφέλη. Πέρα από αυτά ένα άλλο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι δυνατότητες που προσφέρουμε στην άρδευση». tribune.gr