Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ: ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ 9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ...

Συγκλονίζει η ιστορία πίσω από τον 40χρονο δικυκλιστή που σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε...





Συγκλονίζει η ιστορία πίσω από τον 40χρονο δικυκλιστή που σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) περίπου στις 16:00 στη Γαβρολίμνη στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον Εύηνο ποταμό κοντά στο κόμβο προς (Πλατανιά).





Δίκυκλο που οδηγούσε 40χρονος κάτοικος Περιθωρίου Ναυπακτίας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και ασθενοφόρο, όμως δυστυχώς ο οδηγός του δικύκλου ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr πίσω από το τραγικό συμβάν υπάρχει μία ακόμη πιο τραγική ιστορία, καθώς η χαροκαμένη μάνα είχε δυο γιους και χάθηκαν και οι δύο σε τροχαία μέσα σε δέκα χρόνια περίπου.

Πριν μερικά χρόνια ο πρώτος αδερφός έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Γέφυρα του Ευήνου και σήμερα ο δεύτερος αδερφός 9 περίπου χιλιόμετρα πιο μακριά άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Σημειώνουμε ότι ο 40χρονος ήταν πατέρας ενός κοριτσιού.

lamiareport