Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΣΑΣ: «ΜΑΝΑ» ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ... ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ!

Στα «μαλακά» έπεσε η 26χρονη Αμερικανίδα που παντρεύτηκε τη 44χρονη βιολογική μητέρα της, η οποία με τη σειρά της έχει το βίτσιο να παντρ...




Στα «μαλακά» έπεσε η 26χρονη Αμερικανίδα που παντρεύτηκε τη 44χρονη βιολογική μητέρα της, η οποία με τη σειρά της έχει το βίτσιο να παντρεύεται τα παιδιά της.




Η Μίστι Σπαν, καταδικάστηκε από δικαστήριο της Οκλαχόμα σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, καθώς δήλωσε ένοχη για την κατηγορία ότι σύναψε αιμομικτικό γάμο.

Η μητέρα της, η 44χρονη Πατρίσια Σπαν, έχασε την επιμέλεια της Μίστι και των δύο αδερφών της όταν ήταν μικρά παιδιά. Τα υιοθέτησε η πεθερά της και τα μεγάλωσε μακριά από την Πατρίσια.

Η 44χρονη συνάντησε ξανά τη Μίστι το 2015 και, όπως ομολόγησε η 26χρονη, ερωτεύτηκαν, ενώ τον Μάρτιο του 2016 η Πατρίσια έπεισε την κόρη της να παντρευτούν, λέγοντάς της ότι είναι νόμιμο. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ένας κοινωνικός λειτουργός ανακάλυψε τη σχέση τους, καταγγέλλοντας τις δύο γυναίκες στις Αρχές, αναφέρει η «Espresso».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 26χρονη ομολόγησε εξασφαλίζοντας την επιείκεια των δικαστών και κατηγόρησε τη μητέρα της ότι την εξαπάτησε. Αντίθετα, η μητέρα της κινδυνεύει να περάσει 10 χρόνια στη φυλακή, καθώς η Πατρίσια δήλωσε αθώα και αναμένει την απόφαση των δικαστών τον Φεβρουάριο, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί, της οποίας η φύση δεν διευκρινίζεται. Επιβαρυντικό στοιχείο για τη 44χρονη αποτελεί το γεγονός ότι το 2008 παντρεύτηκε τον γιο της Τζόντι Σπαν, πείθοντάς τον ότι έτσι δεν θα κατατασσόταν στον στρατό, γάμος που ακυρώθηκε από τον Τζόντι το 2010.