Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΤΕΡΥΓΑ Κ6G... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΙΣΤΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΣΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΡΤΗ!

η πτέρυγα K6G προσφέρει την ευκαιρία στους γκέι να εκφράζονται ελεύθερα χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα ρατσιστικών διακρίσεων και...




η πτέρυγα K6G προσφέρει την ευκαιρία στους γκέι να εκφράζονται ελεύθερα χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα ρατσιστικών διακρίσεων και χωρίς να περιθωριοποιούνται από συγκρατούμενους τους, πράγμα που συνέβαινε μέχρι σήμερα.




Τα άτομα που φιλοξενούνται σε αυτή την πτέρυγα έχουν την ελευθερία και τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τα κελιά και τους χώρους τους όπως εκείνοι θέλουν.


Φτιάχνουν αυτοσχέδια ρούχα και φορέματα και τους επιτρέπεται να τα φοράνε
Τα αυτοσχέδια "fashion show" είναι επίσης μέρος της ημερήσιας διάταξης και αποτελούν την αγαπημένη ασχολία των ανθρώπων που κρατούνται στη συγκεκριμένη μονάδα.



Επιτρέπονται επίσης οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ των φυλακισμένων και η ελεύθερη μετακίνηση από κελί σε κελί για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα.





"Προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο όμορφη, αλλά όπως και να το κάνεις, ο εγκλεισμός δεν είναι μια ωραία πραγματικότητα", αναφέρει ο Dino Baglioni, κρατούμενος στην εν λόγω πτέρυγα.

Οι φυλακές ανδρών της πόλης αποτελούν ένα τεράστιο σωφρονιστικό ίδρυμα, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Πάνω από 4.500 κρατούμενοι, 1.000 κάμερες ασφαλείας και 500 σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαφυλάσσουν την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία η οποία συχνά πυκνά διακόπτεται από τις μάχες μεταξύ των συμμοριών.

Πρόσφατα, ένα σκάνδαλο χτύπησε τη φυλακή "Los Angeles County Sheriff's Men's Central". Επτά δεσμοφύλακες καταδικάστηκαν για άσκηση υπερβολικής βίας κατά κρατουμένων αλλά και για χρηματισμό.

Έτσι, η δημιουργία της νέας πτέρυγας θεωρήθηκε σαν μια κίνηση "καλής θέλησης" για να φτιάξει την εικόνα του ιδρύματος.

Η παραπάνω πτέρυγα είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και στον πλανήτη και οι τρόφιμοι μεταφέρονται εκεί μετά από δικό τους σχετικό αίτημα.

Παρόλα αυτά, πριν μεταφερθούν στην πτέρυγα, υποβάλλονται σε τεστ για να εξακριβωθεί αν είναι ομοφυλόφιλοι.