Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!! 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...!!!

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής - Συστρατεύονται στο πλευρό των κατοίκων της Λέσβου - Την ίδια οδ...

Και οι Χιώτες διαδηλώνουν στην Αθήνα για το μεταναστευτικό





Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής - Συστρατεύονται στο πλευρό των κατοίκων της Λέσβου - Την ίδια οδό θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νησιά αναφέρει ο δήμαρχος Χίου

Την απόφαση να συστρατευθεί με τη γειτονική Λέσβο, συμμετέχοντας μαζικά στην κινητοποίηση της Τρίτης 5ης Δεκεμβρίου έξω από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έλαβε ο Δήμος Χίου, στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων για το μεταναστευτικό.




Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς την ίδια οδό θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νησιά, που θα δώσουν ραντεβού έξω από το γραφείο του Γιάννη Μουζάλα στις 13:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Από το βήμα της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμαρχος κάλεσε τους Χιώτες της Αττικής σε μαζική συμμετοχή ώστε να ασκηθεί πίεση για την αποσυμφόρηση του νησιού.
«Έχω έρθει σε επαφή με την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων της Αττικής. Όσοι περισσότεροι Χιώτες συμμετέχουν, τόσο μεγαλύτερο είναι το μήνυμα που θα δοθεί. Και το μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και όσους το έχουν μέσα στην καρδιά τους», ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: Politischios.gr