Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΠΕΘΑΙΝΩ...» ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠ΄ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΩΛΕΝΗΣ

Παλικάρι ως τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του στάθηκε ο 55χρονος Νίκος Φωτόπουλος από το Μουζάκι Ωλένης, καθώς πάλεψε με τον θάν...





Παλικάρι ως τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του στάθηκε ο 55χρονος Νίκος Φωτόπουλος από το Μουζάκι Ωλένης, καθώς πάλεψε με τον θάνατο στο αγρόκτημά του. Παρότι καταπλακωμένος από το τρακτέρ του, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, βρήκε τη δύναμη χθες το μεσημέρι να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του για να σπεύσει για βοήθεια και να τον σώσει.




«Γρήγορα, Βαγγέλη, πεθαίνω…» είπε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων του, οι οποίοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Όταν έφτασαν όμως, το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Το τρακτέρ είχε πέσει σε ρεματιά «τουμπαρισμένο» και το κάθισμα πίεζε το στήθος του άτυχου Νίκου. «Προσπαθούσαμε να σηκώσουμε το τρακτέρ για να τον βγάλουμε και μας έκανε νόημα ότι σκάει και ότι δεν μπορεί να ανασάνει. «Παιδί μου, σκάω» είπε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του», τονίζει ένας φίλος του, που προσπαθούσε να τον σώσει.

Οπως αναφέρει το patrisnews.com ο άτυχος 55χρονος απεγκλωβίστηκε όταν δέθηκε ο τροχός του τρακτέρ με σχοινί και το τράβηξαν με άλλο όχημα. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά. Ο Νίκος Φωτόπουλος είχε καταλήξει, σκορπίζοντας τον θρήνο στους δικούς του ανθρώπους…

Οι εικόνες της τραγωδίας

Σύμφωνα με την ως τώρα έρευνα και τις μαρτυρίες πολιτών που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ο άτυχος 55χρονος είχε μεταβεί στο χωράφι του λίγο έξω από το Μουζάκι, για να καθαρίσει τα βάτα με το «μαχαίρι» στο πίσω μέρος του τρακτέρ.

Την ώρα που κινούνταν με την όπισθεν κοντά σε ένα ρέμα ανάμεσα στα λιοστάσια, μία από τις δύο ρόδες –πιθανότατα η αριστερή- γλίστρησε μέσα στο ρέμα παγιδεύοντας το τρακτέρ. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το τρακτέρ «τούμπαρε» και τον καταπλάκωσε στο στήθος, προκαλώντας του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, εσωτερική αιμορραγία. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.