Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΚΟΥΑ ΦΟΡΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών θα εξηγήσει σήμερα τους λόγους που τον ώθησαν να «λούσει» με καυστικό υγρό τύπου άκουα φόρτε το Ι...




Στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών θα εξηγήσει σήμερα τους λόγους που τον ώθησαν να «λούσει» με καυστικό υγρό τύπου άκουα φόρτε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός αστυνομικού, ένας 50χρονος που συνελήφθη μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας και κατηγορείται για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας!




Μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, ένας από τους οποίους παραξενεύτηκε από τις κινήσεις του και τον βιντεοσκόπησε με το κινητό του, ο δράστης άρχισε να ψεκάζει από μικρή απόσταση το αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή κάτω από το Αρχαίο Ωδείο!


Την ίδια στιγμή, οι θαμώνες μιας καφετέριας ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η περιοχή γέμισε από περιπολικά, τα πληρώματα των οποίων συνέλαβαν τον άντρα που προκαλούσε φθορές και κατέσχεσαν το καυστικό υγρό που είχε κρυμμένο σε μια σακούλα.

Όμως, το άκουα φόρτε είχε ήδη προκαλέσει εκτεταμένη διάβρωση στο χρώμα του οχήματος που, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε αστυνομικό με τον οποίο ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές.

www.protothema.gr