Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΟΙ ΒΟΛΙΜΕΣ... 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συγκλόνισε για μια ακόμη φορά σήμερα (26.11.2017) το πρωί την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, όταν ένας 5...





Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συγκλόνισε για μια ακόμη φορά σήμερα (26.11.2017) το πρωί την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, όταν ένας 50χρονος συμπολίτης μας, κάτοικος εν ζωή περιοχής Βολιμών για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.





Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τους δικούς του που τον αναζητούσαν στην κρεβατοκάμαρα του, αφού προηγουμένως είχε αυτοπυροβοληθεί. Αρχικά δεν πίστευαν τι τους είχε συμβεί και αφού προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα αρκετές ώρες πριν και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας δεν είχε αφήσει σημειώματα με τα οποία να εξηγούσε την πράξη του.
Το συμβάν βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς του και όσους τον γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.


imerazante.gr