Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ...!!! ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΨΩΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ...!!

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη σημαία στον ιστό - όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο...

Απέβαλαν μαθητή επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία σε σχολείο - ΦΩΤΟ





Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη σημαία στον ιστό - όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές.




Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ, θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία. Η πράξη του όμως αυτή φαίνεται ότι θα του στοίχιζε...

Η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο.




Το Flashnews.gr, σε επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργο Τερζάκη, για το αν έχει ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και για το αν ισχύουν οι καταγγελίες αυτές, ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα το διερευνήσει.




Σε ερώτηση για το ποιος φέρει την ευθύνη στην περίπτωση που έχουν γίνει τα πράγματα όπως περιγράφονται στην καταγγελία, ανέφερε ότι "Την ευθύνη την έχουν οι καθηγητές από το πρώτο λεπτό που ανοίγει το σχολείο μέχρι να κλείσει."

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αναστάτωση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και όλες τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr