Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΦΤΡΑ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΗ ΕΤΩΝ 49 ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ 60ΧΡΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Η 49χρονη Ελληνίδα καραδοκούσε έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στη Λάρισα και, μόλις είδε τον 60χρονο να βγαίνει κρατώντας μία νά...




Η 49χρονη Ελληνίδα καραδοκούσε έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στη Λάρισα και, μόλις είδε τον 60χρονο να βγαίνει κρατώντας μία νάιλον σακούλα (!) γεμάτη χρήματα, όρμησε κατά πάνω του, τον έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τον στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τον χτυπάει.




Ακόμη και χειροδύναμοι άνδρες κακοποιοί θα… θαύμαζαν τον τρόπο δράσης μιας αδίστακτης γυναίκας, που γκρέμισε στο έδαφος και στη συνέχεια γρονθοκόπησε έναν ανυποψίαστο πολίτη που είχε μόλις κάνει ανάληψη μεγάλου ποσού στη Λάρισα.


Η 49χρονη Ελληνίδα καραδοκούσε έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στη Λάρισα και, μόλις είδε τον 60χρονο να βγαίνει κρατώντας μία νάιλον σακούλα (!) γεμάτη χρήματα, όρμησε κατά πάνω του, τον έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τον στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τον χτυπάει. Όταν το εξουδετέρωσε, άρπαξε τη σακούλα και το έβαλε στα πόδια! Όμως, λίγο πιο πέρα έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που άκουσαν τις εκκλήσεις του 60χρονου για βοήθεια, την ακινητοποίησαν και της φόρεσαν χειροπέδες.

Η σακούλα, που είχε μέσα 1.800 ευρώ, ένα πορτοφόλι με 200 ευρώ, ένα κινητό, δύο τραπεζικά βιβλιάρια, μία κάρτα ανάληψης και την αστυνομική ταυτότητα του θύματος αποδόθηκε στον 60χρονο, ενώ η δράστιδα προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για ληστεία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε κλοπές σε βάρος πελατών τραπεζών.