Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ» ΤΑ... «ΓΥΡΙΣΕ» Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 45χρονος κάτοικος Κω ο οποίος κατηγορούνταν για ασελγείς πράξεις σε βάρος της...





Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 45χρονος κάτοικος Κω ο οποίος κατηγορούνταν για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.




Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία και μήνυση που κατέθεσε η ανήλικη κόρη του 45χρονου σύμφωνα με την οποία στις αρχές του 2013 και στις αρχές του 2014 ο πατέρας της ασέλγησε σε βάρος της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 45χρονου και την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε η σύζυγος του 45χρονου η οποία και προέβη σε δήλωση με την οποία ζητά να παύσει η ποινική δίωξη σε βάρος του συζύγου της, ενώ παρόμοια δήλωση έχει κάνει και η ανήλικη κόρη τους.

Ερωτηθείς από το δικαστήριο η σύζυγος είπε πως η ανήλικη βρισκόμενη σε μία δύσκολη κατάσταση που βίωνε το διάστημα εκείνο κατά το οποίο υπήρχαν έντονοι καβγάδες και διαμάχες μεταξύ των γονέων της καθώς ήταν σε διάσταση, στη σύγχιση της επάνω προέβη σε αυτή τη καταγγελία. Η ίδια είπε πως η κόρη της παρεξήγησε και παρερμήνευσε την τρυφερότητα του πατέρα της, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια είναι και πάλι μαζί ως οικογένεια. Η σύζυγος είπε πως ο 45χρονος είναι καλός και τρυφερός πατέρας και καλός οικογενειάρχης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στην απολογία του και ο 45χρονος.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας το δικαστήριο με πρόταση και του εισαγγελέα της έδρας, έκρινε αθώο τον 45χρονο.



rodiaki.gr