Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...!!! 45 ΛΗΣΤΕΙΕΣ, 25 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, 55 ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΙΑΙΟΙ... ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σπείρα σεσημα...

Εξαρθρώθηκε σπείρα επικίνδυνων και ιδιαίτερα βίαιων ληστών στη Δυτική Αττική





ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σπείρα σεσημασμένων, επικίνδυνων, ιδιαίτερα βίαιων κακοποιών οι οποίοι είχαν διαπράξει δεκάδες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, περίπτερα, καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, ακόμα και εις βάρος διερχόμενων οδηγών.




Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 21, 27, 32 και 33 ετών, ύστερα από καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας, μάλιστα, εμβόλισαν ένα περιπολικό. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, κλοπή, διακεκριμένες φθορές, εμπρησμό, αντίσταση, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Η σπείρα δρούσε από τα τέλη του 2016. Χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα, και με ορμητήριο καταυλισμούς στον Ασπρόπυργο και την Μάνδρα λήστευαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές.

Σε κάθε "χτύπημα" συμμετείχαν από 3 έως 10 άτομα. Φορώντας κουκούλες απειλούσαν με αιχμηρά αντικείμενα τα θύματα τους και σε ορισμένες περιπτώσεις τα κακοποιούσαν με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Επίσης, φρόντιζαν να πραγματοποιούν πολλές ληστείες την ίδια νύχτα για να μεγιστοποιούν τη λεία τους, ενώ στη συνέχεια έκαιγαν τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, σε ερημική τοποθεσία στον Ασπρόπυργο, για να σβήσουν τα ίχνη τους.




Από την μέχρι τώρα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής έχουν εξιχνιασθεί 125 υποθέσεις:

- 45 ληστείες σε περίπτερα, πρατήρια καυσίμων, ψιλικατζίδικα και οδηγούς οχημάτων,

- 25 διαρρήξεις-κλοπές σε περίπτερα, καταστήματα και εταιρείες και

- 55 κλοπές οχημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Από τις έρευνες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται οκτώ συνεργοί τους -επτά Έλληνες και ένας Αλβανός- καθώς και ένας ακόμη Αλβανός ως κλεπταποδόχος.